Internet abonnement

Published on September 10 2013

Een paar jaar geleden kon je het waarschijnlijk nog niet voorstellen. Maar nu loopt iedereen heel de dag te surfen op het internet met zijn mobiele telefoon. Dit brengt problemen met zich mee. Want veel mensen hebben maar toegang tot een aantal MB aan internet per maand. Voorheen was dit anders, toen dit net nieuw was kon iedereen onbeperkt gebruik maken van het mobiele internet. Nu betaald je extra als je over je bundel heen gaat.

Onbeperkt sim Only abonnement

Gelukkig is hiervoor een oplossing. En helaas is dit alleen in de vorm van een sim only abonnement. Dat is een abonnement zonder mobiele telefoon erbij. Je krijgt dus enkel een telefoonnummer en data om van gebruik te maken. Enkele van deze sim only aanbieders maken gebruik van een zogenaamd sim only onbeperkt internet systeem. Je krijgt dus onbeperkt toegang tot het internet op je mobiel, zonder verborgen kosten. Dit is erg prettig, en veel mensen maken hier dan ook gebruik van.

Wat kost een sim only?

De kosten voor een sim only abonnement zijn nogal gevarieerd. Je kunt al voor enkele euro's in de maand een sim only krijgen. Er zit dan echter geen internet bij. Wil je onbeperkt internet? Dan betaal je ongeveer een tientje extra in de maand. Dit bedrag kan per provider variƫren. Overigens is ook niet elke provider bereid om je onbeperkt internet bij je sim only abonnement te geven. Kijk goed in de kleine lettertjes!

Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post